Wybierz kategorię wyszukiwania

Studia

Formularz wyszukiwania na belce: Studia

lokalizacja:
poziom studiów:
obszar tematyczny:
forma studiów:
studia podyplomowe realizowane:

Jeżeli nie znalazłeś tego czego szukałeś zawsze możesz wpisać szukane słowo lub frazę poniżej

Szkolenia i kursy

Badania i projekty

Formularz wyszukiwania na belce: Badania i projekty

lokalizacja:
jednostka badawcza:
typ:
dyscyplina:
status:

Jeżeli nie znalazłeś tego czego szukałeś zawsze możesz wpisać szukane słowo lub frazę poniżej

Naukowcy

Formularz wyszukiwania na belce: Nasi naukowcy

lokalizacja:
dyscyplina:

Jeżeli nie znalazłeś tego czego szukałeś zawsze możesz wpisać szukane słowo lub frazę poniżej

Wydarzenia

Formularz wyszukiwania na belce: Wydarzenia

typ:
lokalizacja:

Kontakty

lokalizacja:
kategoria:

Jeżeli nie znalazłeś tego czego szukałeś zawsze możesz wpisać szukane słowo lub frazę poniżej

Szukasz czegoś zupełnie innego? Sprawdź, może się gdzieś ukryło na naszej stronie

Szukasz czegoś zupełnie innego? Sprawdź, może się ukryło gdzieś na naszej stronie!

Sprawdź nasze rozbudowane narzędzie do wyszukiwania.

Szukaj po kategoriach – oszczędzaj swój czas.

Uniwersytet SWPS - Logo
BIO Witold Kozirok

dr inż.

Witold Kozirok

 

Profil zawodowy

Specjalista z zakresu chemii i technologii żywności oraz żywienia człowieka. Absolwent Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie, Wydział Nauk o Żywności. Pracownik Uniwersytetu Morskiego w Gdyni – Zakład Przechowalnictwa, Żywienia i Konsumpcji. Nauczyciel akademicki (Uniwersytet Morski w Gdyni, Uniwersytet Medyczny im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu, Wyższa Szkoła Zdrowia w Gdańsku, Uniwersytet SWPS Sopot). Obszary zainteresowania naukowego i aktywność dydaktyczna: chemia i technologia żywności, biologiczne podstawy żywienia człowieka, zachowania żywieniowe różnych grup populacyjnych, żywienie na różnych etapach rozwoju osobniczego człowieka, żywienie w różnych warunkach środowiskowych, środki spożywcze specjalnego przeznaczenia żywieniowego, żywienie osób z zaburzeniami przemian lipidowych, zaburzenia odżywiania, ze szczególnym uwzględnieniem zaburzeń niespecyficznych. Członek Polskiego Towarzystwa Lipidologicznego (PTL), Polskiego Towarystwa Nauk Żywieniowych (PTNŻ), Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności (PTTŻ).